hans schmidt

Het burgercomité Woerden heeft als doelstelling de bestrijding van de armoede in de derde wereld. Uitgangspunt hierbij is dat er een directe relatie dient te bestaan tussen het project en personen uit de Woerdense samenleving.

Als ambassadeur van het burgercomité wil ik mij graag inzetten voor de bewustwording van de samenleving waarin wij leven ten opzichte van de leefomstandigheden in de derde wereld.

Met name voor de jongere generatie die hier in een wereld leven waarin alles als ‘gewoon’ wordt aangenomen is het belangrijk om te weten dat onze welvaart niet vanzelfsprekend is en dat wij voor een betere wereld op lange termijn oog moeten hebben voor de leefgewoonten en noden van anderen.

Naast het uitdragen van de doelstelling van het burgercomité in de Woerdense samenleving kan op mij als ambassadeur te allen tijde een beroep worden gedaan ter ondersteuning van projecten die onze doelstelling onderschrijven.

Laten wij samen werken aan bewustwording in onze samenleving door middel van projecten en de opbrengst daarvan inzetten ter verbetering van de leefomstandigheden in de derde wereld. Aarzel niet om daarbij een beroep te doen op mijn inzet.

mr. Hans Schmidt

 

Deel dit artikel: